Waarden en normen
Binnen Barging Solutions

Net zoals andere bedrijven hebben we onze eigen visie en missie. We delen graag onze waarden en normen met je zodat je ons beter leert kennen en beter begrijpt waarom we doen wat we doen.

Header_Over

Barging Solutions: wat we doen

Kort gezegd: we verschepen goederen van A naar B langs Europese binnenwateren. Nu volgt de uitgebreide versie. Barging Solutions speelt slim in op de snel veranderende noden van een sterk evoluerende markt. De sector van de scheepvaart en met name de binnenvaart maakt de laatste jaren ingrijpende veranderingen door. De veiligheidseisen, de wetgeving inzake milieu en niet in het minst de specifieke klantvragen zijn doorheen de jaren veel strenger en ambitieuzer geworden. Bovendien wordt ook de vervoersruimte een steeds grotere uitdaging. De beschikbare ruimte wordt steeds kleiner en kleiner. De uitdaging is om steeds meer goederen in een minder aantal vrachten te vervoeren. Als toonaangevend bevrachtingskantoor volgen we deze tendensen natuurlijk strikt op zodat we voldoen aan al deze evoluerende richtlijnen, eisen en verwachtingen. Ons bedrijf ontwikkelt zich daarom vandaag als een transportingenieur en is niet langer louter een pure bevrachter. Waar andere transporteurs stoppen, gaat Barging Solutions verder, véél verder. Hoe we dat doen? Eerst en vooral werken we nauw samen met ervaren engineers en technisch specialisten. Dit laat ons toe om uiterst gedetailleerd, doorgedreven technisch onderzoek en in-house concepten uit te werken voor de bouw van zeer specifieke en gespecialiseerde binnenschepen die nog minder CO² uitstoten

projectbinnenvaart

Totaaloplossing voor overzees goederenvervoer

Op basis van een doordachte visie, in combinatie met diepgaande kennis en expertise, heeft Barging Solutions zijn logistieke dienstverlening doorheen de jaren geoptimaliseerd en uitgebreid.

Ons team

TEst

projectbinnenvaart
John Doe Test 0485300852
projectbinnenvaart
John Doe John Doe
quote_background
John Doe John Doe

Klaar voor vooruitgang?

Klaar om voortaan jouw vracht of bulktransport naar een hoger, veiliger en sneller niveau te tillen? Daar zijn we blij om! Kom gerust kennismaken. We overlopen graag samen de mogelijkheden, geheel vrijblijvend. De koffie staat alvast klaar.